Het gouden hart van het EWT

Sinds het overlijden van Marc Andries, oud directeur en bezieler van het EWT-theater wordt ieder jaar een benefietvoorstelling gespeeld, voor een organisatie die mensen helpt en die het wat moeilijker hebben. In het verleden waren onder andere Moeders voor Moeders, de Cliniclows, RWS en Vaga hun goede doelen. Tijdens de hele speelperiode van de derde productie worden ook gadgets verkocht om de eindsom aan te dikken. Dit jaar viel de keuze op de organisatie ‘Jong en Diabeet’. Zij zetten zich in om jongeren met diabetes type 1 vertrouwd te maken met hun ziekte en haar gevolgen. Dit onder andere door hen in contact te brengen met elkaar via sportkampen en uitstappen. Voorzitter Maartje Roskams reed vorig jaar alleen met de fiets naar Barcelona om aan te tonen dat diabetes geen hinderpaal is om een gezond en sportief leven te leiden. Uit handen van oud-directeur Theo van Baarle kreeg ze een cheque van 7046 euro. Dit dankzij de gulheid van het EWT-publiek en het gouden hart van het EWT.

Foto: EWT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.