De droom van Sasha & Davy

Voordat Sasha & Davy opnieuw de studio induiken om een aantal nieuwe nummers in te blikken, grijpen ze nog eens terug naar het succesvolle ‘Radio’ album dat vorige zomer uitkwam.

Het was moeilijk om nog maar één single uit dit album te halen, omdat de nummers allemaal een mooi verhaal vertellen. Maar we hebben gekozen voor ‘Droom’, omdat we vooral dit nieuwe jaar in willen gaan met veel positiviteit, blijheid en liefde! Want wat is er naast een goede gezondheid nu belangrijker dan dat?! De muziek van ‘Droom’ is wederom geschreven door Davy zelf en de tekst komt van Cliff Vrancken.

Het lijkt wel of we in een droom leven. Ondanks ons drukke bestaan, vinden we elkaar altijd weer terug en realiseren we wat een geluk we hebben. We kunnen intens genieten van diverse geluksmomentjes samen. En dat is precies waar dit nummer over gaat. De mooie dromen die ’s nachts voorbijkomen, lijken overdag voort te duren.

We zijn gelukkig, gezond, hebben stuk voor stuk prachtige kinderen en hebben van onze hobby ons beroep kunnen maken. Als we samen optreden is het heerlijk om dat geluk over te brengen op het publiek.

Onze nummers spreken een breed publiek aan, zowel jong als oud gaat na een optreden van ons met een blij gevoel naar huis. Hoe mooi is dat?

We kijken dan ook uit naar het komende jaar waarin we in vele optredens het beste van onszelf zullen geven“, aldus het enthousiaste koppel.

De single ‘Droom’ van Sasha & Davy is sinds vrijdag 24 januari beschikbaar als digitale download en via streaming en kan eveneens worden teruggevonden op het album ‘Radio’ dat ook verkrijgbaar is in de handel.

Wil je Sasha & Davy live aan het werk zien?

Zaterdag 15 februari 20:00 uur, Theaterconcert in de Rotahoeve in Hamme. Tickets via: 0495-504342 of www.rotahoeve.be

Voor alle overige optredens zie: www.sashaendavy.be

Foto: CNR

Geef een reactie