De woordzoekerpuzzel van 2 Miss België-finalisten

Van de hedendaagse modeindustrie ken ik bitterweinig. Maar Celine Van Ouytsel en Lorina Boterdaele hebben hun inspiratie voor hun winterse outfit gezocht in de betere woordzoekerpuzzels. Schrap de letters, die niet passen en ontdek het juiste woord. Dat werd duidelijk tijdens hun bezoek aan superfoodsponsor Purasana. Bij Celine staan er wat meer letters op het kleedje en bij Lorina zien we vooral de N en F in spiegelbeeld opduiken. Het woordzoekerverhaal van 2 Miss België-finalisten. Zo val je tenminste op in de grijze massa, niet waar. Maar we zijn nog steeds op zoek naar de oplossing van de puzzel.

Foto: Miss België – Kevin Swijsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.