Zo moeder zo dochter

Céline Van Ouytsel mag dan wel de meest besproken kandidate uit Miss België zijn. Wie de mama van de instaqueen ziet, weet meteen van wie Céline haar genen heeft meegekregen of waar Abraham zijn mosterd vandaan heeft gehaald. Dat werd duidelijk toen haar mama en papa dochterlief hun dochter kwamen afzetten in Brussels Airport bij het vertrek naar Egypte.

Ik mag dan wel de vrouwen ten huize Van Ouytsel om hun looks prijzen. Een zo moeder zo dochter is hier heus niet ver weg. Oordeel zelf maar. En daar zullen de heren des huizes: papalief en King Ralph niet om malen.

De fotograaf van Miss België maakte er een leuk beeldje van … Als Céline de instaqueen is … Dan is mama de queen mom en papa his Royal Highness. Kwestie van alles in het juiste kader te plaatsen, niet waar. Oh ja, voor ik het vergeet. Ralphie, de trouwe viervoeter van Céline, krijgt een eretitel: his royal doggie the first.

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie