Op weg naar de Miss België-kroon? : Sanne Van Baelen (18, Mol)

Sanne Van Baelen is één van de talrijke Antwerpse kandidates, die dromen van een ticketje voor de grote Miss België-finale. Het uur van de waarheid komt steeds dichterbij. “Op school werd ik een lange periode gepest. Nooit had ik verwacht om hier ooit op een podium te staan. Met mijn deelname wil ik vooral een lans breken voor alle meisjes, die het misschien niet zouden durven om in een avontuur van deze grootte te stappen.  Toen ik aan mijn ouders vertelde over mijn deelname, waren ze een  beetje bang dat ik zou twijfelen over mezelf. Maar nu ze zien dat ik mij goed in mijn vel voel, steunen ze mij door dik en dun.. Door constant met jezelf bezig te zijn en je te durven ontwikkelen, sta je vaak steviger dan ooit in je schoenen. Wat het resultaat ook mag zijn … ik heb een fantastische en fijne ervaring beleefd. Mijn zelfvertrouwen is de voorbije maanden fors gestegen. Of ik Miss België word, weet ik niet. Maar ik heb me toch mooi op de kaart gezet. Ik heb de sprong gewaagd. Het gevoel is beter dan ooit. Ik ben er klaar voor om in het Miss België-bad volledig ondergedompeld te worden. Op de finaledag wil ik vooral genieten, genieten en genieten.  Want dat moment nemen ze mij nooit meer af. Ik sta er toch maar … Sterker dan ooit in mijn schoenen.”

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie