Op weg naar de Miss België-kroon? : Bieke Putman (20, Kasterlee)

De regionale Miss België-finales passeren aan een ijltempo de revue. Op 15 september staan in De Panne de Vlaamse finales op het programma. Voor het Antwerpse luik stapt de 20-jarige Kempische studente accountancy-fiscaliteit Bieke Putman mee op het podium. “Deelnemen aan een Missverkiezing is de realisatie van een kinderdroom”, glimlacht Bieke wanneer we naar haar drijfveer polsen. “Op school werd ik vroeger gepest. Dat woog heel zwaar door op mijn leven. Maar ik heb keihard gewerkt aan mezelf. Door aan deze wedstrijd deel te nemen wil ik maar al te graag tonen dat ik steviger dan ooit in mijn schoenen sta. Dit is een kans, dat op mijn pad komt. Eéntje dat ik met mijn beide handen wil grijpen. Wanneer ik vroeger in de spiegel keek, zag ik een waas van onzekerheid over me heen. Wanneer ik nu naar mezelf kijk, zie ik iemand die vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet stapt. Net dat laatste gevoel wil ik voor de rest van mijn leven met me meedragen. Het maakt heus niet uit of je als vrouw zijnde her en der wat vetrolletjes hebt. Je hoeft niet flinterdun te zijn of 100% gespierd rond te lopen om goed in je vel te zitten. Doe maar normaal, dat is al vaak moeilijk genoeg. Ik voel me nu sterker dan ooit. Uit al mijn ervaringen leerde ik om de dag te plukken wanneer het zich aandient. Nu was het moment daar om de sprong te wagen. Ik ben uit mijn comfortzone gestapt en ik heb heel wat dingen bijgeleerd. Op dat vlak alleen al heb ik mijn grenzen op een ongeziene manier verlegd. En net hiervoor doe ik het. Niet meer, niet minder …”

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.