De gouden ketjes van Miss Brussel 2020

Met zes ‘Ketjes’  oftewel Brusselse schoonheidskoninginnen blijven ze nog over om een ticketje te bemachtigen voor de grote finale van Miss België. Dit werd zaterdagavond duidelijk in onze hoofdstad waar de lintjes voor de mooiste vrouw uit het Brusselse werden uitgereikt. Nihal Eddaghmoumi werd Miss Brussel. Eerste eredame werd Ines Benaisa. Samen met Cindy Wetzels als tweede eredame.

Het Nationaal Comité Miss België deelde een Crown Card uit aan Henriques Rachel, Hiba Holouany en  Manon De Boom. Natuurlijk mochten organisatoren Lorenzo Di Siervi en Ray Vanderstraeten niet op de foto ontbreken.

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.