Safety First voor Dimara Hermans

De dagen van Miss Fashion 2020-finaliste en bewakingsagente Dimara Hermans tellen 25 uren te kort. Dat werd meteen duidelijk toen ik haar tussen twee shiften door sprak. ‘Ik ben een vrij koppig iemand. Wanneer ik een doel voor ogen heb, ga ik er ook voor de volle 300% voor. Om wat aan mijn zelfvertrouwen te werken, heb ik de sprong naar Miss Fashion toch gemaakt. De voorbije maanden waren vrij leuk, maar bijzonder intensief. Omdat ik een drukke agenda heb, is het niet altijd eenvoudig om mijn planning te maken. Ik heb vaak de vraag gekregen waaraan ik begonnen was. Gewoon omwille van de tijdsdruk. Daarom is mijn mama de rots in de branding, die mij probeert bij te staan met raad en daad. Onze band is uniek te noemen .Daar ben ik ontzettend blij om. Ik zou niet weten wat ik zonder haar zou moeten doen.”

48 uur
Dimara is de ‘Smos’ van dienst bij Miss Fashion. ‘Op school heb ik veiligheid gevolgd. Mijn oorspronkelijke bedoeling was om bij de politie te gaan. Helaas raakte ik niet door mijn eerste testen. Daarom heb ik de stap naar de bewaking gezet. En dat doe ik nu nog steeds met hart en ziel. Alleen zit de politiemicrobe diep in mij geworteld. Onlangs nam ik nog een keertje aan de politie-examens deel. En nu ben ik … wel geslaagd. Begin oktober start ik met mijn opleiding voor inspecteur. Er zit best wel een stoer kantje in mij. Maar een echt meisje-meisje was ik nooit. Vroeger was ik meer het meisje met de broek. Nu durft er al wel eens kleedje tussen zitten. Tijden veranderen … Dat is maar goed ook.”

Foto: Alphons Pollaris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.