Miss Fashion 2020: de levenservaring van Charris Fuchs

Voor de Nielse Charris Fuchs is Miss Fashion een belangrijke mijlpaal in haar leven. “Ik ben net afgestudeerd als haarstyliste. Vooraleer ik naar de arbeidsmarkt stap, wou ik eens iets nieuws proberen. Omdat ik meisjes ken, die de voorbije jaren hebben deelgenomen aan Miss Fashion en ik daar niets dan goede dingen over hoorde, wou ik de stap in de richting zetten. Het heeft me zeker geen windeieren gelegd. Er is een zichtbaar effect. Alleen al op het vlak van zelfvertrouwen merk ik grote progressie. De voorbije weken omschrijf ik als een mooie vakantie. Maar wel ééntje waarbij ik ontzettend vele heb opgestoken. Intensief was het wel. Maar ach, tenslotte maak je een deelname zo zwaar als je zelf wilt. Ik waag vooral mijn kansen voor de ervaring. En daar maak ik heel veel tijd voor vrij. Winnen kan heel leuk zijn. Maar het is elke nieuwe ervaring, die je in je rugzakje meeneemt. Daar door ik het voor.”

Familie
Zonder familie sta je nergens in een Missverkiezing. “Mijn familie was verbaasd toen ze het nieuws van mijn deelname hoorde,” vertelt Charris verder. “Ze hebben ook wel het effect op mij gemerkt. Ja, ik ben verbeterd op verschillende vlakken. De finale komt dichterbij. Zenuwen voel ik momenteel niet. Dat komt wellicht enkele dagen voordien op mijn pad. Maar zeg nu zelf: leuke ervaringen, nieuwe vriendinnen en heel wat levenservaring erbij. Waar droomt een mens nog meer van?”

Foto: Fotobeest.be – Frank Van Merhaeghe

Geef een reactie