Aicha Verheye: een dromenjaagster van 16

Met haar zestien jaar is Aicha Verheye de jongste van het lot tijdens de Miss Fashion 2020-campagne. “Ik ben inderdaad de jongste van het deelnemersveld. Maar dat steekt mijn ambitie niet onder stoelen of banken. Ja, ik ben iemand, die haar dromen achterna gaat. Stiekem hoop ik er op dat ik dankzij Miss Fashion mijn weg als model kan vinden. Het liefst van al nog internationaal, want daar liggen toch mijn wensen. Ja, ik ben een dromenjaagster. Je kan er beter enorm vroeg mee beginnen om je weg te zoeken dan veel te laat. Al een viertal jaren is mode één van mijn grootste passies. Op Instagram poseer ik al te graag op foto.”

Zeilen
Opvallend is dat de Benjamin van Miss Fashion een zeer mature jonge dame is. “Ik heb vorig jaar een jaartje met mijn mama en mijn stiefpapa gezeild. Het was een ervaring, die ik niet gauw meer zal vergeten. We hebben een heel stuk van de wereld gezien. Op bepaalde momenten zat ik negen dag lang aan een stuk op zee. En dat verandert een mens wel degelijk. Het is een zodanig groot verschil met de manier waarop wij leven, dat je over veel dingen nadenkt. Die houding neem ik maar al te graag mee in deze campagne. Ik ga er gewoon voor. Ik heb echt niets te verliezen. Daarom heb ik ook geen stress naar de finale van eind augustus toe. Er zijn mensen, die de kansen niet krijgen, die ik hier krijg. En als het niet goed eindigt, ben ik toch een ervaring rijker. Want elke geleerde les is mooi meegenomen.”

Foto: collectie Aicha Verheye

Geef een reactie