Op weg naar de Miss België-kroon? : Ophélie Laval (22, Gedinne)

Ophélie Laval mag dan slechts 22 jaar zijn. Deze pittige jonge dame uit het Naamse Gedinne blinkt uit door haar overtuigingskracht. Een beetje logisch ook. In het dagelijkse leven coacht Ophélie mensen op zowel sportief als positief vlak. ‘Ik merk steeds meer dat mensen zich spiegelen aan een perfect wereld”, vertrouwt ze me toe tijdens een babbeltje. “Alleen bestaat het perfecte plaatje niet. Ik wil met mijn deelname aan de wereld bewijzen dat ook al heb je ‘gebreken’ je best wel je weg kan zoeken. Voor niemand mag een uitdaging een brug te ver zijn. Alles is mogelijk in ieders leven

Zelfstandig op je 19e
‘Ik heb er echt voor gekozen om van jonge leeftijd zelfstandige te zijn. Meer bepaald al op mijn 19e. Oorspronkelijk was het de bedoeling om in de sportwereld mijn weg te zoeken. Een blessure stak roet in het eten. Daarom heb ik mij gesmeten in het coach vak. Tot op de dag van vandaag doe ik dit met hart en ziel. Ik begeleid mensen van 10 jaar tot 75 jaar. Met mijn job probeer ik hen de nodige tips and tricks mee te geven om hun weg in het leven op een goede manier verder te zetten. Velen onder hen zitten vast in een bepaalde routine. Ergens kan dat afremmend werken. Wie soms eens uit zijn of haar comfortzone stapt, leer zichzelf pas echt kennen in een andere wereld. Dat heb ik nu ook gedaan door mijn deelname aan deze Missverkiezing. Natuurlijk hoop ik op een fraai eindresultaat. Maar het meest van al hoop ik dat mijn boodschap de mensen bereikt. Daar hecht ik nog het meest van al belang aan.”

Foto: Collectie Ophélie Laval

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.