Er waren eens … Robrecht & Jeron

Net aangekondigd: Robrecht Vanden Thorens allereerste solo ‘De hoogste berg’ over liefde en Jeron Dewulfs derde solovoorstelling ‘Er was eens… Jeron Dewulf’ over sprookjes. Beide heren gaan volgend jaar op tournee, lees hieronder verder voor meer info.

DE HOOGSTE BERG | ROBRECHT VANDEN THOREN
Robrecht Vanden Thoren is een Belgische acteur die het grote publiek vooral kent van de memorable vertolking in de veel bekroonde film ‘Hasta la Vista’. In het theater kennen we hem voornamelijk van Compagnie Cecilia (regie: Arne Sierens) en Het KIP. Binnenkort gaat hij op tournee met zijn eerste solovoorstelling ‘De hoogste berg’, gecoacht door Martijn Bouwman en Wouter Deprez. In zijn show heeft hij het over eerlijkheid, liefde en vertrouwen op de vooravond van een trouwfeest.

Première op 17 & 18 oktober in de Minardschouwburg van zijn thuisstad Gent. Daarna te zien door heel Vlaanderen, o.a. Antwerpen (24/10), Leuven (7/11), Roeselare (10 & 11/01)…
Voor meer info en alle speeldata: www.robrechtvandenthoren.be

Er was eens … Jeron Dewulf

Jeron Amin Dewulf Leiva is een acteur, improvisator, comedian en bekend van de populaire reeksen ‘Foute Vrienden’ en ‘Advocaat van de Duivel’.
Met een achternaam als Dewulf en een hoofdrol in LiveComedy.be’s ‘De Niet Zo Serieuze Sprookjes’ podcast, kon een voorstelling over sprookjes niet langer uitblijven.  In ‘Er was eens… Jeron Dewulf’ toetst Jeron de harde realiteit aan het parallelle universum van de sprookjes. Het leven is geen sprookje, dat weet iedereen.

Première op 8 februari 2020 in CC Merksem. Daarna o.a. te zien in Tienen (21/02), Maaseik (20/03), Gent (25/03), Mechelen (17/04)…
Voor meer info en alle speeldata: www.jerondewulf.be

Foto: Live Comedy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.