Superman en Mega Mindy van de Gaverbeek

Ineens floepte het Messenger-bericht in mijn Facebook aan. Opa Marc alias de kranigste bompa van het West-Vlaamse continent had er een druk weekend op zitten. Hij was namelijk zijn eigen vlees en bloed gaan aanmoedigen op een dance-festival. Het mag gezegd en geschreven worden. Op Hype-o-dream zag het er bijzonder gezellig uit met DJ Michiel Cnudde achter de draaitafels. En wie Waregem zegt, denkt natuurlijk aan de instaqueen onder de kapsters aldaar. Beter bekend als ons Manon … En dat blijkt nu nét het nichtje te zijn van deze DJ. Onder het motto: beter één familiekiekje dan geen, stond zij samen met haar nonkel Michiel maar al te graag op de foto. En omdat Nonkel Mi haar grootste idool is (in concurrentie met opa Marc), had ze zelfs een cape aan waar Superman jaloers op zou zijn. In mijn hoofd leek het dankzij de outfit van Manon wel een kiekje van de Superman en Mega Mindy van de Gaverbeek. Is het een vogel, is het een vliegtuig … Neen, dat is het niet. Het is één brok familiefun, die je samen op de foto ziet.

Foto: Marc Cnudde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.