HENRI PFR is still GOING’ On

HENRI PFR is helemaal terug met zijn nieuwe single ‘GOING ON‘! Voor het nummer werkte hij samen met de Canadese singer-songwriter Soran.

Over het nummer zegt Henri het volgende:

“Ik heb ‘Going On’ een paar maanden geleden in Amsterdam geschreven. De vibe in de studio was echt supergoed en in amper twee uur tijd was de single al zo goed als af! Op zo’n momenten voel je dat je iets speciaals hebt gemaakt, en ik durf te zeggen dat dit tot nu toe veruit mijn beste song is. Ik wou iets nieuws proberen, met een sound die verschilt van wat ik normaalgezien maak en ik ben supertrots op het resultaat! Soran, de zanger op het nummer, is een Canadese artiest die ik heb ontdekt door zijn single ‘Emma’ en ik ben grote fan van hem. Samen met hem een nummer maken was echt fantastisch voor mij. Ik ben dus super excited en heel trots dat ik jullie mijn nieuwe single ‘Going On’ mag voorstellen! Ik hoop dat jullie evenveel zullen genieten van de track als ik heb gedaan tijdens het producen ervan!”

Een greep uit Henri’s agenda van deze zomer:

18.07 – Tomorrowland (The Gathering) – Boom (BE)
20.07 – Stereoparc – Rochefort (FR)
21.07 – Tomorrowland – Boom (BE)
25.07 – La Fête Du Cognac – Cognac (FR)
26.07 – Tomorrowland – Boom (BE)
27.07 – The N’Joy Festial – La Flocellière (FR)
03.08 – Dance D-Vision – Zottegem (BE)
14.08 – Knokke Out – Knokke Heist (BE)
16.08 – Rock Oz’Arènes – Avenches (CH)
24.08 – Touquet Beach Festival – Paris (FR)
31.08 – Amnésia – Agde (FR)
31.08 – FD20 Festival – Eaux-Bonnes (FR)
07.09 – Elektric Park – Chatou (FR)
07.09 – Electro Pool Party – Blois (FR)
13.09 – V and B Festival – Craon (FR)

Foto: Sony Music

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.