Het Pammie-gevoel van Celine Van Ouytsel

Celine Van Ouytsel is een influencer, die haar pappenheimers kent. Zo kwam op sociale media een ietwat oudere foto terug naar boven. Met de warme temperaturen, die volgende week op ons afkomen, halen de ‘social media’-girls maar al te graag hun badpak naar boven. Het Pamela Anderson-gevoel uit Baywatch inspireerde Celine maar al te goed. By the way: Het belooft een warme zomer te worden ten huize Van Ouytsel. Zeker wanneer Celine een zomer vol ‘Pammiekes’ plant. Ralphie, de trouwe viervoeter uit het leven van Celine, kijkt nu al uit naar de lange Beach-runs deze zomer. Zijn rode short ligt gewassen en gestreken alvast klaar in zijn dressing.

Foto: Instagram Celine Van Ouytsel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.