They believe they can fly

Prehistorische taferelen tijdens de wedstrijd Kangoeroes Basket Mechelen – Telenet Giants Antwerp. Met een eindscore van 42-99 staken de Giants de Kangoeroes stevig in hun zak. Met zulke eindscore is het niet eenvoudig om als ‘blogger’ een tekstje te maken van een wedstrijd, die veel weg had van éénrichtingsverkeer. En toch … tijdens de rust viel mijn alziend oog iets op. Tijdens de opwarming van de Giants bleek één speler zeer geboeid te zijn door de muziek, die werd afgespeeld aan de Winketkaai. Victor Sanders was tussen het shooten door duchtig aan het meezingen met de R. Kelly’s-monsterhit I believe I can fly. I believe I can fly heeft wat weg van de allures waarmee de Giants door de competitie aan het denderen zijn. De poleposition hebben ze quasi zeker beet, het ultieme thuisvoordeel gaat naar Antwerpen … en wie weet wat er nog allemaal zal volgen. They believe they can fly, they believe they can touch the sky. Mij allemaal om het even. Nu nog eventjes met de voetjes op de grond blijven, mannen. Bij een landstitel mag achteraf van mij alles. Maar één ding staat nu al buiten kijf: Ja, er was al een Schoepen Troef bij de Giants. Maar nu staat ook The Voice of The Giants op. Zijn naam: Victor Sanders. Geen vlucht voorwaarts kan daar nog iets aan veranderen.

Foto: Serch Carrière Images

Geef een reactie