Retro-stylish

Hip, hipper, hipst … we worden tegenwoordig met deze beeldjes overspoeld. Zo vergeten we heel vaak dat alles ooit een keertje terug op ons pad komt. Dat beseffen ook de Influencers van het moment. Een rijzende ster aan de Vlaamse Instagram-hemel is Kim Detollenaere. Onlangs postte ze een foto waarin ze duidelijk bewijst dat ze naast een heleboel stijlen ook de retrostylish-stijl heel goed beheerst. Met een vette knipoog naar het verleden postte ze de nieuwe zomermode voor aan het strand. En zoals het bij elke vrouw hoort, mag de tas niet ontbreken. U ziet … alles komt ooit een keertje terug.

Foto: Instagrampagina Kim Detollenaere

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.