Expeditie Kangoeroe

Wat is dit toch een spannend slot van de reguliere basketbalcompetitie. Het is zo klaar als pompwater. Telenet Giants Antwerp gaat het slotweekend in met 1 gewonnen wedstrijd meer dan hun tegenstanders van FIlou Oostende. Voor Antwerpen staat een back-to-back tegen de regionale buren van Kangoeroes Mechelen op het programma. Voor Filou Oostende wachten les ‘Buskiers’ van Mons-Hainaut. Wanneer de Giants twee keer winnen, is het duidelijk. Dan hebben zij het ultieme thuisvoordeel in de playoffs. Bij een verlies is het bang nagel bijten wat de vrienden uit Oostende doen. Bij ex-aequo is de kustploeg namelijk in het voordeel. Eén ding lijkt nu al buiten kijf. Expeditie Kangoeroe was nooit eerder zo belangrijk in de Belgische basketbalgeschiedenis. Strijden in de Winketkaai. Schoner kan het ‘rekening houden met het verleden’ van de Telenet Giants Antwerp toch niet zijn. Zeker … tijdens een zware week met maar liefst zes wedstrijden erin.

Foto: Serch Carrière Images

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.