Celine Van Ouytsel: de Lucy Luke van de Kempen

De Vier Daltons zijn nog steeds van hun melk toen ze tijdens hun jaarlijks uitstapje naar zee een bijzondere knappe cowgirl tegen het lijf liepen bij een fotoshoot voor haar Instagram. Hun eeuwige vriend en vijand Lucky Luke floot haar spontaan na. Jolly Jumper is helemaal into her fashionable pink cowboy-boots.  Tja, Celine Van Ouytsel is helemaal into the cowboy-stijl. En het gaat haar verdomd goed af. Dat blijkt uit deze foto , die ze onder het motto ‘Howdy’ heeft gepost. Die Howdy Toch … Ach ja, ik ben toch blij dat deze Lucy Luke uit Instagramland deze foto met de wereld wou delen. Een uitje naar zee wordt met de dag beter, niet waar … Met dank aan Lucy Luke, de parel uit de Kempen. Maar ach, ik mag toch Celine zeggen. En daar ben ik zeer blij om.

Foto: Instagram Celine Van Ouytsel

Geef een reactie