Who’s that girl

De Miss België-finale mag dan wel al een poosje achter de rug zijn. Het is méér dan ooit duidelijk dat deze wedstrijd vriendschapsbanden heeft gesmeed. Zo worden Donna De Graef en Manon Vandemaele al meerdere keer samen gespot in het uitgaansleven. Opvallend is dat er nu ook een selfie werd genomen met een derde bevallige jonge dame erbij. Ze mag op de foto dan wel op de achtergrond staan. Het beeldje doet me spontaan denken aan een hit van enkele jaren geleden. Toen zong Eve het liedje ‘Who’s that girl’. Ondertussen blijkt dat de jonge dame op de foto door het leven te gaan als Estelle. Met twee Instafamousvriendinnen aan haar zijde zal het niet al te lang duren vooraleer haar populariteit op de sociale media met beeldjes ook de lucht in zal schieten. Als het al lang niet zo is. Who’s that girl, lalala, ik weet het …

Foto: collectie Donna De Graef – Manon Vandemaele

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.