Uppercut

Wat doet een mens zoal op een zondagochtend? Ik heb er eventjes het basketbalklassement er bij genomen. Het lijkt wel er stevig op dat de 2 giganten van het Belgische parket afstand aan het nemen zijn van hun naaste achtervolgers. Oostende (voor de Antwerpenaars BCO genoemd) verpulverde Leuven met 89-50 cijfers. Telenet Giants Antwerp speelt op een zondagnamiddag de televisiewedstrijd tegen Brussels. Bij een thuiswinst van Antwerpen blijven ze zij aan zij het klassement aanvoeren. De troepen van Crevecoeur zijn altijd een moeilijke opponent, maar beleven de laatste weken geen hoogdagen. Delen de reuzen van Roel Moors een spreekwoordelijke uppercut uit en zetten ze hun tegenstanders (buiten de waard Oostende gerekend ) op de spreekwoordelijke 3 minder gewonnen wedstrijden in het klassement? Toch maar opletten … de toverhoed van Crevecoeur qua peoplemanagement is er ééntje om u tegen te zeggen. Maar een uppercut à la Delfine Persoon kan de lange reis naar Novogorod alvast met een smile doen starten. Zondagnamiddag rond de klok van vijven weten we alvast meer.

Foto: Serch Carrière Images

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.