Decompressie en de achterwaartse dunk

Telenet Giants Antwerp versus Leuven Bears. Het is zo’n match waar je als neutrale toeschouwer niet echt warm voor loopt. Naar mijn persoonlijk gevoel is daarvoor het niveauverschil een beetje te groot. Alleen loert met een propvolle agenda voor de Giants het gevaar van de decompressie om de hoek. Bekerwinst tegen Oostende, kwalificatie in Murcia en dan … Leuven. Het lijkt David versus Goliath wel. En zo gebeurde het ook. Tijdens hun onderlinge midweekwedstrijd hadden de Antwerpse spelers wat last van het fenomeen decompressie. Leuven verweerde zich taai en bleek een opponent te zijn waar een reus zijn tanden moest in zetten. Roel Moors schreeuwde de longen uit zijn lijf. Zou hij nu nog een stem hebben? Hij had ietwat anders voorgesteld van het duel tegen zijn goede vriend Eddy Casteels. Paris Lee dirigeerde en werd man van de match. 20 punten, 7 assists en 6 steals op zijn teller werden de basis voor een 76-69 zege. En dan moesten de achterwaartse dunktechniek van Jae’Sean Tate nog komen. Antwerp versus Leuven: het verhaal van decompressie en de achterwaartse dunk. Het kan niet alle dagen Sinksenfoor zijn. Of wel soms?

Foto: Serch Carrière Images

Meer foto’s van Telenet Giants Antwerp versus Leuven Bears kan u vinden op:
https://www.flickr.com/photos/136000424@N02/albums/72157707472032555

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.