Blijven Jolien & Lenny getrouwd?

Ze ziet er heel leuk uit. Jolien is een frisse, vrolijke verschijning dus ik was wel op mijn gemak. Ik heb er meteen een heel positief gevoel over, ik kijk echt uit naar de komende weken”. Zo luidde Lenny’s reactie enkele weken terug, toen hij in Blind Getrouwd net had kennisgemaakt met zijn kersverse echtgenote Jolien. Ook zij was blij verrast: “Lenny is een mooie man, ik voel me wel aangetrokken tot hem. Hij heeft hele mooie ogen en ook iets lief in zijn gezicht. Ik denk dat hij echt een lieve man is, en toch heeft hij ook iets ondeugend.”

Speelsheid en humor was de rode draad in hun relatie de voorbije weken. “We hebben heel veel raakvlakken, komen supergoed overeen en ik begrijp absoluut waarom we gematcht zijn”, zei Lenny in de vorige aflevering van Blind Getrouwd, goed voor 1.077.000 kijkers en 43,6% marktaandeel (VVA 18-54, live +3). Maar of dat voldoende is voor een relatie op lange termijn, was nog niet duidelijk. Op maandag 25 maart krijgen de fans uitsluitsel. Blijven Lenny en Jolien, 5 weken nadat ze mekaar voor het eerst zagen, getrouwd?

Voor de andere koppels is het nog een weekje wachten op hun beslissingsmoment. Tim en Elke, Stijn en Joke, Victor en Line en Joris en Annelies krijgen ondertussen hun trouwfoto’s te zien en blikken terug op het moment waarop hun avontuur begon. Stijn en Joke trakteren elkaar op een leuke verrassing en ook Tim heeft iets in petto voor Elke. “We gaan met de voeten van de grond”, klinkt het vlak voor ze gaan indoor skydiven. Victor en Line gaan op bezoek bij Victors ouders. En wat gebeurt er traditiegetrouw tijdens zo’n bezoek? Juist, dan worden er fotoalbums uit de kindertijd bovengehaald.

Blind Getrouwd: aflevering 9 op maandag 25 maart om 20.35 bij VTM

Foto: VTM

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.