Alles voor een lintje

In januari stond ze in De Panne nog op het Miss België-podium in de zoektocht naar een Miss België-kroontje en het bijhorende lintje. Amper twee maanden later heeft Manon Vandemaele haar felbegeerde lintje beet. Zeker als ik de foto waarop ze staat met haar zus en haar mama mag geloven. Tijdens het grote examen voor het derde jaar Haartooi bij de Antwerpse Academie Verbist viel Manon in de prijze.  Zo behaalde ze een derde plaats individueel , een eerste plek voor snit en een eerste plek voor groepswerk beste thema. Het leven van Manon staat duidelijk in het teken dat ze alles doet voor een lintje. Zeker met een medaille eraan. Maar ach, zoals haar kapsel maar goed zit is er niets aan de hand.

Foto’s: Collectie Manon Vandemaele

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.