Just Føle

Initiatieven van studenten moet je ten volle steunen. Zo zijn er tal van pop-ups ontstaan in het Genkse, die worden opengehouden door jonge dynamische Limburgers. Eén van hen is Føle. Dit is een pop-up, die zich richt op de vrouwelijke consument. De uitbaters focussen op beauty en gezondheid. Hun productlijn bestaat uit natuurlijke huid-en haarproducten en fijne anti-stressmiddeltjes. Hierbij een combinatie met gezonde sapjes en gluten- en suikervrije snacks. Kortom willen ze vrouwen bijstaan in het opbouwen van een evenwichtige levensstijl. Om op die manier hun zelfvertrouwen te laten groeien en hun natuurlijke schoonheid naar boven te halen.

Føle is gelegen op het stadsplein 33 in Genk, en is een leeronderneming van de UCLL en UNIZO

Ze zijn vanaf 15 tot en met 31 maart open. Openingsuren zijn van 10h tot 19h

Uitbaters van dienst zijn: Alexander Mercken, Tessa Henraat, Bianca Noben, Pauline Vandormael, Linda Van Stiphout en Jesse Reweghs

De winkel kreeg hoog bezoek over de vloer. Chloë Reweghs, één van de Miss België-finalisten kwam een bezoekje brengen aan de pop-up van haar broer Jesse. In januari was er een proud brother te zien in De Panne. Nu was het de beurt aan zusjelief.

Foto’s: Team Føle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.