Ga gratis naar Sonja Kimpen in Meulebeke

Gezondheids- en bewegingscoach Sonja Kimpen komt woensdag 20 maart naar ontmoetingscentrum Vondel in Meulebeke met haar succesvolle, avondvullende programma ‘Meer energie, meer plezier’. Ze helpt je op een humoristische maar krachtige wijze de klik te maken voor een bruisende, gezonde levensstijl. Schrijf je nog snel in, helemaal gratis!

Vitaliteit en gezondheid

Sonja Kimpen is master in de bewegingswetenschappen en de meest verkochte non-fictie gezondheidsauteur in België. Met 16 bestsellers, verkocht ze reeds meer dan één miljoen boeken. Haar primetime tv-programma’s hadden een grote bijval en worden internationaal overgenomen. Ze is een veel gevraagde spreker omdat ze een publiek kan enthousiasmeren door haar stimulerend taalgebruik. Haar diepgaande inzichten maken haar al jarenlang tot dé autoriteit in Vlaanderen op het gebied van vitaliteit en gezondheid.

De 10 Synergieprincipes

Volgende maand wordt Sonja Kimpen zestig. ‘Drie keer twintig, want ik heb het geluk om bruisend en met veel energie in het leven te staan. Ik voel mij jong, energiek en zit nog boordevol plannen.’ Begin dit jaar bracht Sonja nog een nieuw boek uit: ‘De 10 Synergieprincipes’. ‘Het is een nieuw boek waarin ik je een concreet plan aanbied hoe je stap voor stap gezond en fit wordt, maar vooral ook blijft. Het verschil is een nieuwe denkwijze gebaseerd op de laatste ontwikkeling in de hormonen- en hersenwetenschappen. Het gebruiksvriendelijke concept met didactische onderbouw, zorgt voor een andere kijk op je lichaam, waardoor je respect en bewondering krijgt voor jouw unieke lijf.’ Sonja presenteert een sterke visie in hapklare stappen en moedigt de lezers aan om tot actie over te gaan.

Meer energie, meer plezier

Diezelfde goesting om te gaan bewegen, heb je na de begeesterende presentatie van Sonja Kimpen ‘Meer energie, meer plezier’. Je gaat naar huis met bruikbare tips en een boost aan energie en inzichten om onmiddellijk toe te passen.

Wil jij erbij zijn?

Registreer je vandaag nog voor de gratis presentatie ‘Meer energie, meer plezier’!

Woensdag 20 maart om 19.30 uur in OC Vondel Meulebeke

Registreer je op deze pagina:

http://www.meulebeke.be/website/ext/dfp/forms/Aanvraag_SonjaKimpen/view/form.html

Meer info over Sonja Kimpen vind je op www.sonjakimpen.com

Foto: House of Entertainment

 

Geef een reactie