Manons ideale man

Over Miss België heb ik al heel wat letters neergepend. Deze wedstrijd is en blijft een opvallend fenomeen in internetland. Maar toch … krijg je maanden na de verkiezing nog altijd foto’s in je mailbox gedropt van frisse verschijningen. En ééntje …. ervan is Manon Vandemaele. Op haar Facebookprofiel staat nog vrijgezel genoteerd. Maar hoe zou de ideale man van Manon er eigenlijk uit zien. Aan haar variatie qua stijlen te zien, moet het op zijn minst een bioloog zijn. En liefst nog specialiteit reptielen. Niemand anders kan Manons kameleongehalte aan. Nu loopt ze immers rond met een donkere haardos. Brunette-power, hell yeah. En dit amper vijf dagen na lange blonde extensions. Een mens moet nog kunnen volgen, niet waar. Als we zuiver het tempo bekijken dat een stijlchange overweegt, is wellicht een stoere cowboy noodzakelijk. Niemand schiet sneller raak op het vlak van variatie dan deze pittige West-Vlaamse. Herinnert u zich Lucky Luke nog? Maar ach, vanop afstand glimlacht haar fiere opa. Met zijn knusse kudde rondom hem heen is hij in Manons hitparade wellicht één van de megaklappers van de eeuw. Daar kunnen de woorden van een minzame blogger helemaal niet tegenop.

Foto: Selfie MVDM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.