InstaVerliefd met Sarah-Lynn Clerckx

Toen ik dit bericht onder ogen kreeg, werd ik prompt InstaVerliefd. Want dit is de titel van een gloednieuwe serie die via Instagram Stories van het profiel @InstaVerliefd te zien zal zijn. Naast Walter De Donder, Thijs Antonneau, Naomi Janssens en Sarah Mouhamou is vooral de aanwezigheid van Sarah-Lynn Clerckx opvallend .Vorig jaar besloot ze als Louise in Familie te stoppen omdat de combinatie met studeren te moeilijk was. Blijkbaar is de microbe sterker dan ze zelf had verwacht. Want daar komt Sarah-Lynn weer om de hoek piepen. Oh ja, voor de liefhebbers: InstaVerliefd wordt aangekondigd als de “gekste serie ooit” waarin “liefde een spel is”. Toch geen kaartspel, mag ik hopen. Want de connectie tussen liefde en een kaartspel bestaat reeds al.

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.