De laatste week: Bella Ciao of Ciao Bella

Het is zo ver. De laatste week van Miss België 2019 is begonnen. De 30 finalisten trekken voor een weekje op afzondering in De Panne. Goed beseffend dat vanaf volgende week voor ééntje onder hen het leven er helemaal anders kan uitzien. Om genoeg koolhydraten en energie te hebben, trokken de dames naar Zaventem. Daar gingen ze lunchen bij Lorenzo Di Siervi in zijn restaurant Mercato. Om nadien daar ook hun jurygesprek te hebben.

Voor hun vriendjes, lovers en familie is het nu ongetwijfeld Ciao Bella en see you next week. Maar de strijdvaardigheid van de dames zal nu pas echt losbreken. Wie van de 30 wordt de nieuwe Miss België is een vraag, die nu meer en meer naar een antwoord zoekt. En dan kan Bella Ciao een ware strijdkreet worden. De Italiaanse geschiedenis van het liedje vergeten we even. Dat heeft niet het minste te maken met deze wedstrijd. Maar let’s the rumble of De Panne begin!

Foto: Privécollectie Lorenzo Di Siervi

Geef een reactie