De laatste week: Bella Ciao of Ciao Bella

Het is zo ver. De laatste week van Miss België 2019 is begonnen. De 30 finalisten trekken voor een weekje op afzondering in De Panne. Goed beseffend dat vanaf volgende week voor ééntje onder hen het leven er helemaal anders kan uitzien. Om genoeg koolhydraten en energie te hebben, trokken de dames naar Zaventem. Daar gingen ze lunchen bij Lorenzo Di Siervi in zijn restaurant Mercato. Om nadien daar ook hun jurygesprek te hebben.

Voor hun vriendjes, lovers en familie is het nu ongetwijfeld Ciao Bella en see you next week. Maar de strijdvaardigheid van de dames zal nu pas echt losbreken. Wie van de 30 wordt de nieuwe Miss België is een vraag, die nu meer en meer naar een antwoord zoekt. En dan kan Bella Ciao een ware strijdkreet worden. De Italiaanse geschiedenis van het liedje vergeten we even. Dat heeft niet het minste te maken met deze wedstrijd. Maar let’s the rumble of De Panne begin!

Foto: Privécollectie Lorenzo Di Siervi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.