Zet je huisdier eens op een foute kersttrui

Eerlijk is eerlijk. Ik kan niet tippen aan sommige influence-trends. Neem nu: de foute kersttruien van het moment. Van pomponnetjes tot The Grinch. Alles heb ik de revue zien passeren. Maar wat sociale media-queen Céline Van Ouytsel toont op kerstdag is wel zelden gezien. Eerst had je heel wat blingblingjurkjes waarmee ze het hart van Rudolph met zijn rode neus moest en zou veroveren.  Maar mits ze van een kale reis terugkeerde van haar bezoek aan de Noordpool, werd het een foute kersttrui met een hommage aan de man uit haar leven. Haar York’ie’ Ralph. Zet je huisdier eens op een foute kersttrui? Het zou bij mij geen zicht zijn. Dan moet ik met 2 kippen op mijn kathedraal van een lichaam rondlopen. Als daar maar geen creatief ei uitkomt …  Maar Céline komt er goed mee weg. Influencing, ik heb duidelijk nog veel te leren.

Foto: Collectie Céline Van Ouytsel

Geef een reactie