Besties for life: Aline Elsermans & The Giants-mascotte

LADIES@THEGIANTS is achter de rug. Heel wat vrouwen vonden hun weg naar de Lotto Arena om de Telenet Giants Antwerp aan te moedigen. En dat deden de Giants met stijl. Met een forse overwinning met maar liefst 49 punten verschil nestelen ze zich bovenaan het klassement. En toch … voor één iemand was de wedstrijd tegen Luik een hoogtepunt van het seizoen. En neen, ik heb het niet over de spelers die zich mochten tonen aan al dat vrouwelijk schoon. Vooral de Telenet Giants Antwerp-Mascotte zette zijn ogen helemaal open toen hij de opgooister van dienst Aline Elsermans zag. Vanaf nu zijn beiden met recht en reden besties for Life: Aline Elsermans & The Giants-Mascotte. Hun gemeenschappelijke band is dat fun voor eeuwig en drie dagen verzekerd moet blijven. En gelijk hebben ze … The Beauty & The Giant.

Foto: Privécollectie Aline Elsermans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.