A Blue X-Mas

Céline Van Ouytsel is wat je noemt een influencer pur sang. Bloggen, instafamous zijn, modellenwerk, rondrijden in haar roze bolide … Het zijn allemaal ingrediënten van haar nog jonge leven. Maar tegenwoordig denkt Céline al vrij ver vooruit. Zo passeerde op sociale media enkele foto’s, waarbij ze ze helemaal in de ban is van kerstmis. Naar mijn gevoel is éen van de allerknapste beeldjes Céline poserend in een blauw kleedje naast een blauw versierde kerstboom. Peter Koelewijn mag dan ooit het liedje ‘All I want for X-Mas is a Spice Girl’ gezongen hebben. Het staat nu al buiten kijf dat de Emma Bunton onder de influencers  trek heeft in A Blue X-Mas.  I’m Blue Da Ba Di Da Ba Da .. Zou dit ten huize Van Ouytsel wel eens gezongen worden?

Foto: Privécollectie Céline Van Ouytsel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.