A Blue X-Mas

Céline Van Ouytsel is wat je noemt een influencer pur sang. Bloggen, instafamous zijn, modellenwerk, rondrijden in haar roze bolide … Het zijn allemaal ingrediënten van haar nog jonge leven. Maar tegenwoordig denkt Céline al vrij ver vooruit. Zo passeerde op sociale media enkele foto’s, waarbij ze ze helemaal in de ban is van kerstmis. Naar mijn gevoel is éen van de allerknapste beeldjes Céline poserend in een blauw kleedje naast een blauw versierde kerstboom. Peter Koelewijn mag dan ooit het liedje ‘All I want for X-Mas is a Spice Girl’ gezongen hebben. Het staat nu al buiten kijf dat de Emma Bunton onder de influencers  trek heeft in A Blue X-Mas.  I’m Blue Da Ba Di Da Ba Da .. Zou dit ten huize Van Ouytsel wel eens gezongen worden?

Foto: Privécollectie Céline Van Ouytsel

Geef een reactie