Gipsy Raphie

Enkele jaren geleden leerde ik een bijzonder adremme inwoonster uit Waterloo kennen. De piepjonge Raphaella Deuringer alias ‘De Leeuwin van Waterloo’ maakte toen indruk op heel wat mensen in de Missenwereld. Nu enkele jaren later laat ze weer van zich horen. Ze is namelijk een van de finalisten bij Miss Exclusive. Tijdens een sponsorevent poseerde ze even aan de zijde van de regerende Miss Lauralyn Vermeersch. Opvallend was dat Raphaella er een fraaie gipsylook op nahield. Ik hoop dat ze er zich niet aan stoort dat ik haar voor één keer Gipsy Raphie noem. Maar bij deze is het toch voor eeuwig en drie dagen internetgewijs vastgelegd.

Foto: Raphaella Deuringer – collectie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.