Instafamous in boekenland: Steffi Vertriest en Yentl Keuppens

Afgelopen dinsdag was ik te gast bij de boeklaunch van Yentl Keuppens. Deze blogster heeft haar nieuwste boek ‘On Just My Own Line’ voorgesteld. Het  is een boek over haar online leven, maar geeft ook een kijkje in het online leven van verschillende influencers en bedrijven. Tijdens de presentatie was er heel wat fraai volk aanwezig, waaronder Njam-gezichte Steffi Vertriest.  Voor Steffi begon het allemaal toen ze bye bye zei tegen de cheeseburger en besliste om gezonder te gaan leven. De Antwerpse paste haar levensstijl grondig aan: ze begon te sporten, optimaal te ontspannen en bovenal gezond te koken. Sindsdien deelt ze haar recepten op haar blog www.byebyecheeseburger.be  Steffi is energiek, gezond, positief, kook-en eetgraag. Kortom ze is de healthy foodie die iedereen zal besmetten met haar leuke levensstijl in De Gezonde Goesting. Het was redelijk snel duidelijk dat beide dames genoeg gezonde goesting hadden om samen op de foto te staan. Want ze zijn alle twee Instafamous in boekenland.

Meer foto’s van de boekpresentatie:
https://www.flickr.com/photos/154084230@N02/albums/72157704106102125

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.