Olijfje

De verhuis naar een Turks resort heeft er voor gezorgd dat er opvallend nieuwe activiteiten op het programma staan van de 30 Miss België-finalisten. Zo werden ze al gespot tijdens een partijtje tennis en beachvolleybal. Maar nu zijn er ook foto’s de wereld ingestuurd terwijl de dames bezig zijn met het plukken van olijven. Het verzet de zinnen de duidelijk. Als we de foto’s van de oogst mogen geloven. Want zeg nu zelf: ook al missen de finalisten hun vriendjes op het thuisfront een beetje. Waarom heb je 1 Popeye nodig als je 30 Olijfjes in de buurt hebt om samen olijven te plukken? Het is eens wat anders, niet waar.

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.