Mama Courtois en haar CLUB DJ-Remix versie

Het leven van Mama Courtois zal nooit meer hetzelfde zijn. En daar heeft Jens Vollens uit Roeselare alles mee te maken. De 29-jarige boekhouder/zanger bracht namelijk een nummer uit over de moeder van onze Rode Duivels-doelman, mét bijhorende clip! En daar komt nu een ware Club DJ Remix-versie van.

Hiermee speelt Jens in op de actualiteit en de populaire Rode Duivels. “We zijn een muzikale familie, in onze huiskamer staan de Vlaamse meezingers altijd op. Mijn interesse voor muziek heb ik dan ook van thuis uit meegekregen. Na mijn eerdere ervaring met ‘Ik neem je mee’ kriebelde het naar meer, naar mijn eerste eigen single. Ik zocht een echte meezinger, een ambiancenummer waar niemand op stil kan blijven staan. Zo ontstond ‘Mama Courtois” zegt Jens enthousiast.  De single versie werd meer dan 10000 keer bekeken op YOU TUBE en haalde de rotatie bij MENT TV .

Jens Vollens werd geboren op 8 juni 1989 in Roeselare in een gezin van 3 kinderen. Hij genoot een opleiding als boekhouder en sinds een 2-tal jaren komen ook de muzikale kriebels boven. Hij begon met zangles en kreeg de mogelijkheid om met orkestbegeleiding een nummer in te zingen. Zo werd ‘Ik neem je mee’ geboren. Voor Jens een leuke en speciale ervaring.

 Mama Courtois, de remix-versie is te downloaden via:
https://itunes.apple.com/be/album/mama-courtois-remix/1438110311?i=1438110312

Geef een reactie