Het Huizenjachtseizoen in de Ardennen is geopend!

Van maandag 22 oktober t.e.m. donderdag 25 oktober zijn Peter, Jeroen en Maïté de Huizenjagers van dienst in de Ardennen. De ongerepte natuur, pittoreske dorpjes en imposante kastelen maken van de Ardennen de perfecte locatie voor een vakantiewoning of een B&B. Wie schiet deze week de hoofdvogel af?

Makelaar Peter is een rasechte Antwerpenaar, maar zijn liefde voor de Ardennen is – net als voor zijn vrouw Nadine – ongelooflijk groot. In Vielsalm heeft hij nu al 2,5 jaar zijn eigen immokantoor. De tweede Huizenjager heet Jeroen. Hij heeft Nederlandse roots en woont al zijn hele leven in de Ardennen. Hij werkt sinds 8 jaar bij een immokantoor in Durbuy en hij kent de Ardense mentaliteit op zijn duimpje. De laatste makelaar is Maïté. Zij is geboren en getogen in Rochefort en runt een eigen kantoor Honesty, want eerlijkheid is haar grootste troef.

Aflevering 1 op maandag 22 oktober:

De eerste opdracht komt van Kristel, Dirk en hun kinderen Connor en Kyra. Ze zoeken een hoeve in de regio van Durbuy waar ze een B&B kunnen opstarten voor 300.000 euro. Maar ze willen er natuurlijk ook een thuis van maken. Daarnaast willen ze ook een grote tuin voor een minicamping én plaats voor dieren. Gelukkig hebben de kopers ervaring met verbouwen, want er mag gerust nog werk aan zijn.

Aflevering 2 op dinsdag 23 oktober:

In aflevering 2 willen Nadia, Gino en zoontje Milan opnieuw in de Ardennen gaan wonen, de plek waar Nadia vandaan komt. Ze zoeken een moderne villa voor 400.000 euro met vier slaapkamers en twee badkamers. Omdat er veel familie op bezoek komt, is een grote tuin om te barbecueën een must.

Aflevering 3 op woensdag 24 oktober:

Vicky, Jan en dochters Sara en Lisa gaan elk jaar naar de Ardennen en nu willen ze er graag een vakantiehuisje voor 125.000 euro. Een afgelegen plek met een prachtig zicht is een belangrijke vereiste. En, het huisje moet een typische chalet zijn, met veel hout en een kachel. Omdat Jan graag gaat vissen, ligt het geknipte droomhuisje ook dicht bij een rivier of meer.

Aflevering 4 op donderdag 25 oktober:

Els, Andy en dochtertje Helena zoeken in de laatste aflevering van deze week naar een stenen vakantiewoning met drie slaapkamers en een onderhoudsvriendelijke tuin. Het moet bovendien in de bewoonde wereld liggen én instapklaar zijn. Met een budget van 100.000 euro wordt dat geen gemakkelijke opdracht voor de Ardense Huizenjagers. Benieuwd wie vandaag het beste kan scoren en welke Huizenjager met de trofee naar huis zal gaan.

Huizenjagers – Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

Foto: SBS Belgium

 

Geef een reactie