Shopping Queen Babette op de ERM-kalender

Met het einde van het jaar in zicht wordt opnieuw de ERM-kalender gelanceerd. Een opvallend model dat op de kalender staat is een oude bekende van Jani. Niemand minder dan Babette Van der Horst, deelneemster van Shopping Queens laat van zich horen als model, make-up en hairstyliste. De opbrengst van de kalender gaat naar het goede doel.

De kalender is te bestellen via: 
www.ermmediasite.be
 vanaf 29-10-2018
De kalender met Babette Van der Horst  in A4 formaat bevat 16 kleurenfoto’s waarvan 5 foto’s van Babette en nog 11 foto’s van 11 andere dames namelijk Laura De Smaele , Karin Kosmelova , Amber Mertens , Julie Grooten , Kimberly Sikaet , Catalina Jacobs , Jolien Noë , Nienke Luyckx , Sofie Smedts , Jolien Buelens en Charlotte De Bleecker

Praktische info:
Prijs kalender 10 euro verzendkosten inbegrepen tvv koester
te storten op Rudi Maenhout
BE-20 0003 4296 8556 Bic – BPOTBEB1
met vermelding naam adres en aantal. Beschikbaar vanaf 29 oktober 2018.

Foto: Rudi Maenhout
Kledij: Phax Swimwear
Make-up en hairstyling: Babette Van der Horst

 

Geef een reactie