Jessica Tournay en haar papa’s fototoestel

Voor Jessica Tournay zijn het zenuwachtige tijden. Op 15 september staat deze 20-jarige blondine uit Meise op het podium in onze hoofdstad. En dit met slechts één doel voor ogen. Ze zou maar al te graag de grote Miss België-finale te halen. Maar vooral ze deze stap mag zetten, moet ze Vlaams-Brabant eerst inpalmen. Deze perfectionistische jonge vrouw zette de stap naar deze wedstrijd om haar onzekerheid weg te werken. Meer zelfvertrouwen veroveren stond immers bovenaan haar bucketlijstje. Eén van haar vriendinnen nam vorig jaar deel aan een Missverkiezing. Toen kreeg Jessica de smaak pas echt te pakken. Haar weg zoeken in de modellenwereld zou de realisatie van een mooie droom zijn. Alleszins is ten huize Tournay Jessica een veelgevraagd fotomodel. Toch voor de lens van haar papa’s fototoestel.

Onlangs bezocht ze de grote Vlaamse finale van Miss België. En toen besefte ze al dat het bijna aan haar was. Een gekroond hoofd passeert nu al in haar dromen. Het zou volgens haar mooi zijn om die grote finale te halen. In de groep rondom haar krijgt ze positieve commentaren. Ze vindt het leuk dat er heel wat mensen zich achter haar scharen. Maar het is nu aan haar …. En aan niemand anders. Tijdens de zomermaanden deed ze er alles aan om een mooie resultaat te bekomen. Zelfs haar hond moest minder met Jessica naar de hondenschool. For your info: van een rebelse viervoeter is er geen sprake. Kortom: alles loopt wieltjes. Alleen blijft de vraag onbeantwoord of Jessica er in slaagt om een mooi eindresultaat te behalen. Maar ach, één ding lijkt nu zeker. Haar papa’s fototoestel zal ook op de finaleavond in de buurt zijn.

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie