Maandag begin ik …

Bart Liekens en voeding. Het is een huwelijk dat al een poosje op een andere manier door het leven gaat. Enkele jaren geleden kwam ik op de boekenbeurs voedingscoach Elsje Borms tegen het lijf. Tijdens een stevige afvalrace stootte ik tijdens mijn research op haar boeken. Neen, het zijn niet de doorsnee dieetboeken. Maar wel hoe je je leven helemaal anders kan organiseren zodoende dat je er een positieve vibe aan over houdt.

Wat heb ik geleerd van Elsje? Vooral dat je met een goede mentaliteit en leuke ideeën een bepaalde verandering in je leven en eetpatroon niet moet schuwen.  Wanneer je door het leven gaat  met een open geest en de nodige dosis durf, kan een mens veel bereiken. Haar project mag dan wel  als ‘Maandag ben ik’ door het leven gaan …  Naast Maandag zijn er nog altijd zes andere dagen in de week.  Ook voor de andere dagen heeft Elsje inspiratie genoeg.

Op maandag 24 september start Elsje met nieuwe groepscoaching, een traject van 8 weken waarbij je alle hulp krijgt om de overtollige vakantiekilootjes weg te werken. Maak jezelf helemaal klaar voor de feestdagen en check https://www.ebocoaching.com/groepscoaching voor meer info.

Mensen, die graag meer willen weten over haar project ‘Maandag begin ik’, kunnen een bezoekje brengen aan Elsjes ‘Facebookpagina’. Zo ontdekt u nieuwe tips, info over de opleidingen en nog veel meer. Ik gaf alvast een like. U toch ook? Meer info kan u vinden op:
https://www.facebook.com/maandagbeginik.be/

Foto: E.BO Coaching

Geef een reactie