Chloë Reweghs: de mooiste boerendochter van Limburg

Die dekselse Chloë Reweghs flikt het hem toch. Tijdens de verkiezing van Miss Limburg werd deze landbouwersdochter verkozen tot tweede eredame van haar provincie. Chloë Verbeeck  is de mooiste van Limburg, Talita Teuns kwam als tweede uit het juryrapport. In Limburg heersen de Chloës duidelijk meer dan ooit. Maar het parcours van Chloë Reweghs is des te opmerkelijker. Tijdens haar promotiecampagne schuwde ze het ‘regionale’ en het ‘landelijke’ karakter van haar provincie/roots niet. Met haar fraaie notering mag ze eventjes als de mooiste boerendochter (cfr.landbouwersdochter) van Limburg door het leven gaan. Of Chloë doorstoot samen met de andere Chloë weten we binnen enkele weken maar pas.

Foto: Jan Jacobs

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.