Eveline Hoste gaat op Huizenjacht

In de week van 10 september gaan makelaars Eveline, Alex en Jessie op zoek naar de beste panden in het Scheldeland, de streek rond Gent. Eveline Hoste, oftewel Miss Belgian Beauty 2001, is zeventien jaar later uitgegroeid tot een succesvolle makelaar met een eigen kantoor in Destelbergen. Ze is van nature altijd open en eerlijk. Hoewel dit misschien niet steeds de beste tactiek is in de vastgoedwereld, weten de klanten dit altijd te appreciëren. De immer charmante Alex is al vijf jaar actief als makelaar. Als rasechte Gentenaar kent hij zijn regio door en door. Hij tracht de kopers te overtuigen met zijn sympathieke Gentse charmes. Met haar 28 jaar is Jessie de benjamin van de groep, maar dat is in haar ogen zeker geen minpunt. Ze is ervan overtuigd dat je als makelaar slechts één ding nodig hebt om een woning te kunnen verkopen: enthousiasme!

De kandidaat-kopers

Maandag 10 september

Vandaag zijn mama’s Annick en Debby op zoek naar een moderne woning in een landelijke omgeving. Een aparte bureauruimte is een echte must voor deze dames. Annick en Debby hebben echter nog één belangrijke vereiste: een weide voor hun twee paarden. We krijgen vandaag enkele moderne villa’s te zien, maar de huizenjagers ontdekken al snel dat een weide voor de paarden moeilijker te vinden is dan verwacht.

Dinsdag 11 september

De huizenjagers moeten vandaag een droomwoning zoeken voor Anastasiia en Timothy. Het jonge gezinnetje is op zoek naar een instapklare en open woning. Anastasiia zou graag een dressing hebben om al haar kleren in te ordenen. Timothy is in het dagelijks leven energieadviseur, met een energie-efficiënte woning kunnen onze makelaars dus zeker scoren.

Woensdag 12 september

An-Sofie en Steven zijn al meer dan een jaar op zoek naar hun ideale woning en zijn dus best kritisch. Ze verhuizen met drie, de moto van Steven gaat namelijk ook mee. Een afgesloten garage is dus noodzakelijk. Om zowel An-Sofie als Steven te overtuigen, zullen de huizenjagers op zoek moeten gaan naar een woning die zowel moderne als landelijke elementen bevat. Hopelijk kunnen de makelaars een einde maken aan hun zoektocht door hen de perfecte mix aan te bieden.

Donderdag 13 september

De laatste opdracht komt van twee vrolijke zussen: Iemke en Sietske. Ze zoeken een tweewoonst om samen met hun partners en kindjes in te wonen en weten goed wat ze willen: een karaktervolle woning met een ziel. Van een nieuwbouw moeten ze dus niets weten. Klinkt als een leuke laatste uitdaging.

Welk competitiebeest sleept er deze week de prijs in de wacht? En heeft een van de kandidaten een bod uitgebracht?

Huizenjagers – Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

FOTO: VIER

 

Geef een reactie