Ive Rénaarts danst de Hucklebuck

Iedereen van ons heeft wellicht al wel eens op één of andere trouwpartij of fout feestje de beentjes gestrekt op de ‘Hucklebuck‘, het alombekende nummer van Paul Williams & his Hucklebuckers uit 1949, bij velen onder ons vooral bekend in de versie van Chubby Checker. Het werd stilaan eens tijd om een nieuwe versie van dat nummer te lanceren, moet Ive Rénaarts hebben gedacht, en hij voegde dan ook de daad bij het woord.

Naar aanleiding van Ive’s optreden op Yesterdayland in Bobbejaanland onlangs brengt deze artiest uit de Kempen zowel een Nederlandstalige als Engelstalige versie van dit nummer op de markt, een hedendaagse en frisse versie van een oerklassieker. “Hucklebuck” is nu verkrijgbaar als digitale download en via streaming.

Je kan de track downloaden via:
https://itunes.apple.com/by/album/hucklebuck-nederlandstalig/1434721134?i=1434721141

Foto: CNR Records

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.