Reiskriebels voor Ellis

Je loopt heel wat Vlaamse artiesten tegen het lijf als je eens backstage bij MENT mag vertoeven. Zo kwam ik tijdens de opname van de Vlaamse Top 10 in Lebbeke Ellis tegen. Ellis zoekt al een poosje haar weg in de countrymuziek. Voor het grote publiek is dit misschien een nieuwe start, maar voor haar helemaal niet. Vroeger zong ze niets anders dan dit repertoire. Alleen kennen de mensen haar zo niet. Zelf omschrijf ze het als een mooie thuiskomst.

Toch kriebelt het bij Elke Taelman (alias Ellis) diep vanbinnen. Als het haar ligt, zou ze heel graag haar koffers pakken en voor zes weken lang naar Amerika trekken. Een rondreis met bezoek aan Nashville en Tennessee staat bovenaan haar bucketlist. Dat wordt méér dan ooit duidelijk als je ‘Nashville, here I come’ hoort. Van een stille knipoog gesproken. Het liedje is een samenwerking met Nathan Osmond en Jo Cassiers. Na lang wachten wordt de song eindelijk aan de wereld getoond. Daar is een meisje uit Lier heel blij mee.

Download de single ‘Nashville, here I come’ van Ellis:
https://itunes.apple.com/be/album/nashville-here-i-come-single/1418739569?l=nl

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie