Oh My God: Chloë van Temptation Island naar het klooster

De Leuvense Chloë is geen onbekende: ze was één van de verleidsters uit Temptation Island 2018. Chloë had er even een relatie met Kevin en was ondubbelzinnig intiem met hem op nationale TV. Nu ruilt Chloë het zonnige eiland eventjes in voor een klooster. In het programma ‘Oh My God’ ruilen 5 partychicks hun dagelijkse leventje in voor een periode van bezinning. Kan Chloë afkicken van haar ‘publieke leven’ en de rust en stilte van het klooster goed doorstaan?

Tijdens de voorstelling liep ik één van de bekendste verleidsters uit de Temptation Island 2018 tegen het lijf. De stap van Temptation Island naar Oh My God vergeleek ze met twee uitersten. Haar deelname aan Oh My God was een rollercoaster van emoties. Ze omschreef ze vooral als een confrontatie met zichzelf. Door het levensregime van de zusters en de stilte in het klooster werd Chloë met zichzelf geconfronteerd. (On)rechtstreeks moest ze nadenken over alles wat er de voorbije maanden is gebeurd. Nog steeds is ze dankbaar voor het luisterend oor dat de zusters aanboden. Van tijd tot tijd springt ze nog eventjes binnen bij hen. Hoedanook was haar verblijf een wereld van verschil met het leventje dat ze gewoon is. Het missen van haar GSM was niet zo evident. Communiceren met haar vrienden en haar familie kon gewoon niet. Ze kon haar verhalen niet kwijt. En dat woog zwaar voor Chloë. Heel zwaar.

De avonturen van de dames kan u volgen vanaf 4 september op VIJF om 20.35u in Oh My God

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie