The port of Katell De Jonck en Inneke De Schutter

Je hebt mensen, die het kleine café aan de haven opzoeken. Maar je hebt andere mensen, die gewoon van het zonnetje genieten wanneer ze op vakantie haven en boten tegen komen. Neem nu Katell de Jonck. In het dagdagelijkse leven werkt ze als marqueur aan de Antwerpse haven.  Tijdens haar vrije uren is ze finaliste Miss Antwerpen. Momenteel geniet ze van een deugddoende vakantie op het cruiseschip The Ark met enkele van haar collega’s, die in de running zijn voor het Miss België-kroontje. Toen ze tijdens hun passage op Ibiza water en boten tegen kwamen, was Katell niet meer te stoppen. Ze wou haar vriendin en buddy Inneke maar al te graag de charmes van het water leren kennen. Dat beide dames genoten van het water, de zwoele zomerbries en de aanwezige bootjes staat als een paal boven water. Dat ontging hun vriendin Chloë helemaal niet. Zij nam het leuke kiekje dat op Facebook zijn weg vindt. The port in Ibiza was voor één moment de thuishaven van Katell de Jonck en Inneke De Schutter.

Foto: Chloë Verbeeck

Geef een reactie