De investering Jotti Verbruggen

De Antwerpse Jotti Verbruggen werkt in het dagelijkse leven als model en hostess. Daar werkt ze heel vaak met ex-Misskandidates of Miss België. Dat inspireerde haar tot een nieuwe uitdaging in haar leven. Joti is één van de finalisten, die strijden voor het kroontje van Miss Antwerpen. De ambitie van deze Oud-Turnhoutse is navenant. Ze is er rotsvast van overtuigd dat deze wedstrijd kansen biedt om deuren te openen.Tenminste … als je een fraaie eindnotering haalt. Daarom beschouwt ze haar deelname als een investering in zichzelf.  Tijdens Miss Antwerpen en later ook Miss België is het noodzakelijk dat  je jezelf naar de buitenwereld toe presenteert. En daar heeft Jotti wel oren naar. Het belangrijkste voor de perfectioniste in Jotti is dat alles naar wens verloopt. De wens is dat het lopende scenario in haar hoofd ook werkelijkheid wordt.

Een poosje geleden werd Jotti getroffen door een thuisbrand. Dat heeft haar als mens veranderd. Ze is op het nippertje aan het ergste ontsnapt. Dat heeft haar denkpatroon serieus overhoop gegooid. Jotti staat positiever dan ooit in het leven. Na de brand denkt ze op een andere manier en durft ze ook meer uitdagingen aan. You only live once, niet waar . En dat beseft deze bevallige Kempendochter maar al te goed.

Foto: Miss Belgium.be

 

 

Geef een reactie