De muzikale droom van Siham

Er waait een frisse wind in de Vlaamse Top 50. De voorbije maanden doken heel wat nieuwe namen op in de hitparade van de bekendste Vlaamse liedjes van het moment. Eén van hen is Siham Hakki. Met haar  debuutsingle Bailamé maakte ze de voorbije weken een opmerkelijke entree. Ik liep haar tegen het lijf in de wandelgangen van MENT. Deze geboren Diestse is van Marokkaanse afkomt. Muziek speelt al heel haar leven een belangrijke rol. Toen ze jong was, groeide ze op met haar vaders lievelingsliedjes. Thuis legde hij heel vaak Ray Charles en James Brown op de platenspeler. Dat triggerde de kleine meid enorm. Samen met haar vriendinnen zong ze alsof het een lieve lust was. Maar de ambitie om iets in de muziek te doen, groeide pas echt toen ze haar man leerde kennen.  Siham is een grote reggaeton fan. En omdat niemand Nederlandstalige reggaeton brengt,  werd deze piste bewandeld. Aan Bailamé werd ongeveer één jaar lang gewerkt. En nu het plaatje al een poosje uit is, overtreft het Sihams allergrootste verwachtingen. Het is beter dan ze zich ooit had kunnen voorstellen.  Heel haar leven staat nu in teken van de muziek. Maar dat ziet ze heel goed zitten. Wanneer iets je passie is, steek je er met plezier heel wat tijd en energie in … Wijze woorden van Siham. Bailamé, niet meer niet minder.

Download Bailamé op iTunes:
https://itunes.apple.com/be/album/bailame/id1400617573?i=1400617592&app=itunes

Bekijk de videoclip van Bailamé:
https://www.youtube.com/watch?v=FGm5rScPwAU

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.