Back to School met … de CoolKids

Eind juni lanceerde productiehuis Marmalade z’n eerste muziekproject ‘CoolKids’, met de release van de gelijknamige single en bijhorende videoclip. Na minder dan 2 maanden, heeft de clip op YouTube al ruim de 37.000 views overschreden en hebben de CoolKids ook al meer dan 3000 volgers op Instagram. Een veelbelovende start, die vraagt om een vervolg en dat vervolg is er nu in de vorm van een nieuwe single.

Doken de CoolKids met hun debuutsingle nog vrolijk de vakantie in, dan laat de titel van hun nieuwe release alvast weinig aan de verbeelding over, want ‘Back To School’ is de boodschap! De meeste kids willen het misschien nog niet horen, maar we naderen inderdaad met rasse schreden het einde van de zomervakantie. De boekentassen mogen dus vanonder het stof gehaald worden, maar de CoolKids zouden de CoolKids niet zijn, moesten ze zelfs van ‘Back To School’ geen superleuk, positief, fris en aanstekelijk nummer gemaakt hebben!

Bekijk alvast de videoclip:
https://www.youtube.com/watch?v=iYdtBxxthJI&feature=youtu.be

Foto: Marmalade

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.