Abdou op ARTstage Urban Wednesdays

Eind augustus en begin september is er een zomerbar op het Mechelse Cultuurplein (aan cultuurcafé De KUUB en het Cultuurcentrum) terug te vinden. Daar zullen de grootste urban talenten uit Mechelen en ver daarbuiten hun performance brengen. Dit in het kader van ARTstage Urban Wednesdays. Op woensdag 29 augustus is Abdou veruit de grootste naam, die op het podium zal stappen. Hij verwierf bekendheid door zijn deelname aan XFactor en zoekt ijverig naar zijn weg in het muziekwereldje.

Het programma:

Woensdag 29.08.2018

19.00u Slam Aleikum @ Kuub
20.00u LordJay
20.30u Abdou
21.00u Selder
22.00u DJ D-Vinyl

Slam Aleikum Dit 5-koppig slam poetry-collectief gecombineerd met DJ D-Vinyl vertelt een uur lang zowel tekstueel als muzikaal hun verhaal in de Kuub. Exciting!
Opkomend hiphop-talent en 100% Mechels, Lord Jay brengt zijn singles ‘Cake’ en ‘Drip’ .

Abdou (gekend van de toenmalige X-factor finalisten ‘Lester & Abdou’) komt het podium opzwepen met voor het eerst een solo show in Mechelen! Na support-acts voor internationale kleppers zoals o.a. Beyoncé, Ciara, Brandy, Sisqo en Joe brengt hij de r&b-grooves naar #ARTStage18.

Selder is een groovy bende based in Antwerpen, die heel spontaan ontstaan is op een open jam. De band bestaat uit Zadok Bamgboye-Umoru (vocals), Abel Ghekiere (bas & gitaar), Mathilde Luijten (vocals), Orlan Ghekiere (drum) en Jef Van Hoeck (gitaar & keys). Ze maken muziek die niet in hokje te duwen valt maar steeds groovy, funky en easy on the ears is.

De man achter de decks op de eerste Urban Wednesday is lokaal dj-talent D-Vinyl, momenteel gelabeld als dé opkomende dj uit Mechelen, tijdloze sounds en een brede muziekstijl gecombineerd met zijn specifieke showmanship!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.